Rondreis Mexico online
Home > Bouw je reis > Combineer Mexico, Guatemala en Belize
Mexico Guatemala Belize reizen per bus | Mexico online
Maya route

Mexico combineren met Guatemala en Belize

Bouwstenen op de Maya route per shuttle- en lijnbus

De Maya route is een van de populairste reisroutes van Midden-Amerika. Je komt langs imposante Mayaruïnes, koloniale steden met pleintjes en je ontdekt watervallen in het regenwoud naast spierwitte palmenstranden. Op de Maya route door Guatemala en Belize struin je ook indianenmarkten af en snorkel je tussen prachtige koraalriffen. Je reist per shuttle- en 1e klas airco lijnbus en hebt vantevoren geboekte en gereserveerde plaatsen.

Hieronder vind je onze bouwstenen op de Maya route in Mexico, Guatemala en Belize. Bouwstenen zijn korte individuele Mexico reizen van twee tot vijf dagen verspreid door de drie landen. Op hoe reis je in Mexico vind je informatie over logische routes en vervoersmogelijkheden. In sommige periodes geldt er een toeslag, zoals bijvoorbeeld rond Pasen en Kerst en in de maanden juli en augustus.

Heb je vragen, neem dan gerust eerst even contact op; onze reisspecialisten die deze landen goed kennen, helpen je graag verder. Op het aanvraagformulier vul je vervolgens de bouwstenen in van jouw ideale reisroute. Je ontvangt van ons dan een vrijblijvend voorstel op maat.

Liever een complete rondreis? Kijk dan bij ons overzicht van individuele rondreizen Mexico, Guatemala en Belize; Hier hebben wij al combinaties van bouwstenen gemaakt, die wij goed bij elkaar vinden passen. We bieden ook bouwstenen in Mexico per huurauto aan, voor wie alleen in Mexico blijft.
Maya route Mexico

Korte Mexico reizen Mexico bouwstenen per lijnbus

Meestal begint en eindigt je Maya route reis in het kleurrijke Mexico. Mariachi's zingen op de witte poederstranden en in de kleurrijke koloniale steden lijkt het leven stil te zijn blijven staan. Bij Palenque struin je door de jungle op zoek naar eeuwenoude maya ruines. Schrik niet van het kabaal dat de brulapen hier maken. San Cristobal is het centrum van de Mexciaanse Indianencultuur en een goede plek om op een van de kleurrijke markten een souvenir te kopen voordat je de grens oversteekt naar Guatemala. Tijdens je Mexico busreis reis je in eerste klas comfortabele bussen. Je slaapt onderweg in hotels die passen bij de sfeer van de plek waar je bent: knusse posada's, koloniale casa's en originele hacienda's. Kijk hier voor onze Mexico per bus bouwstenen.
Maya route Guatemala

Korte Guatemala reizen Guatemala bouwstenen per shuttlebus

Combineer je Mexico met Guatemala en Belize, dan krijg je het beste mee van Midden-Amerika. Je volgt dan de Maya route, waar eeuwenoude tempels en kleurrijke markten je een kijkje geven in vervlogen tijden. In Guatemala vind je nog levende Indigena cultuur, waar indiaanse vrouwen op de markt hun inkopen doen en offers van bloemen en wierook brengen aan hun goden. Wandel langs vulkanen en meren en ontdek Maya ruïnes diep verborgen in de jungle, waar brulapen en neusbeertjes de dienst uitmaken. Je reist door Guatemala met shuttlebusjes die je efficiënt tussen de plaatsen vervoeren. Kijk hier voor onze Guatemala bouwstenen
Maya route Belize

Korte Belize reizen Belize bouwstenen per lokale bus

Samen met Guatemala vormt Belize volgens ons een goede afwisseling op Mexico. In Belize vind je een Caribisch tintje met donkere rastabewoners en poederwitte stranden. Hier is het vooral tijd voor snorkelen en luieren in je hangmat. Je kunt tussen de koraaleilanden de onderwaterwereld verkennen op één van de grootste riffen ter wereld. In het binnenland ligt een dampend woud waar je kunt speuren naar jaguars en luiaards. Naast afwisselende natuur vind je hier ook oude Maya ruïnes, voor het geval je er geen genoeg van kan krijgen. Je reist in lokale bussen tussen de vrolijke Belizianen die meezingen met de radio. Kijk hier voor onze Belize bouwstenen.

Mexico online, een reissite van Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter   Laat je inspireren door onze manier van reizen.