Rondreis Mexico online
Home > Bouw je reis > Rondreizen
Individuele rondreis Mexico

Individuele rondreizen Mexico

Mexico rondreizen en combinaties met Guatemala en Belize

Kant en klaar, of pas ze gerust aan, 'hier een dagje langer, daar een dagje korter'.

Onderstaande Mexico rondreizen zijn individuele rondreizen die wij hebben gecreëerd door korte Mexico reizen (bouwstenen) met elkaar te combineren. De routes zijn door onze ervaren Mexico reisspecialisten samengesteld en de leukste plekken en activiteiten alvast voor je uitgezocht, zoals fietsen langs ruïnes of je eigen guacemole maken met een Mexicaanse mama. Je overnacht in door ons geselecteerde accommodaties die passen bij de sfeer van het land en/of een handige ligging hebben.

Onderstaande prijzen zijn exclusief de internationale vluchten. Rond Pasen, Kerst en in juli en augustus geldt er een toeslag. 

Als je vragen hebt, bel of mail ons dan. Via het aanvraagformulier kun je een Mexico rondreis aanvragen en via het boekingsformulier kun je deze boeken. Liever zelf je Mexico reis samenstellen? Kijk dan bij onze bouwstenen/korte Mexico reizen, of combinaties met Guatemala en Belize.


 

Rondreizen Mexico met eigen huurauto

Chichen Itza tijdens je Mexico rondreis

Mexico rondreis met de auto Arriba Yucatan

Je ziet: Playa del Carmen -  Maya ruines Chichèn Itza - koloniale steden - kleurrijke indianendorpen - jungletempels en watervallen - paradijselijke witte palmstranden
Reisduur 17 dagen, 16 nachten
Reissom € 1272,- per persoon bij 2 personen
Inclusief Karakteristieke overnachtingen, excursies zoals beschreven, 13 dagen eigen huurauto

Dit is een complete rondreis Mexico als je zo'n twee weken tijd hebt. Je maakt wel wat kilometers, maar toch houden we het reisschema relaxed en afwisselend. Uiteraard bezoek je de Maya ruines Chichèn Itza en Palenque. Ook kom je in het kleurige San Cristobal en omgeving. Wat meer off-road plekjes in deze Yucatan rondreis zijn het gele stadje Izamal en de weinig bezochte ruïne Calakmul. De vliegreis is vermoeiend dus je begint en eindigt relaxed: 2 nachtjes Playa del Carmen bij de start en het rustige Tulum om deze Mexico rondreis af te sluiten. Klik hier voor de beschrijving van deze Yucatan rondreis.
 
Deze reis aanvragen
Individuele Mexico rondreizen
Eindigen op een rustig strand
In een hangmat relaxen

Auto rondreizen Mexico Langs cenotes en cabañas

Je ziet: Playa del Carmen - roze flamingo's - Maya ruines Chichèn Itza - koloniale steden - jungletempels en watervallen - paradijselijke witte palmstranden
Reisduur 15 dagen, 14 nachten
Reissom € 1198,- per persoon bij 2 personen
Inclusief Karakteristieke overnachtingen, excursies zoals beschreven, 12 dagen eigen huurauto

Net als de 'Arriba Yucatan' rondreis maak je een complete autorondreis over het schiereiland Yucatan in twee weken. Op deze rondreis maak je echter minder kilometers en kun je er op meer dagen zelf op uit. Je komt niet in de indianenstad San Cristobal in het zuiden. Hiervoor in de plaats ga je na Playa del Carmen eerst naar Rio Lagartos met zijn modderbaden en flamingo's.
De afwisseling van bekende en minder bekende Maya ruines en plaatsjes is gehandhaafd. Maar je hebt er, in vergelijking met de Arriba Yucatan rondreis nu meer tijd voor. Tenslotte is het heerlijk bijkomen aan een van de stranden van de Riviera Maya. Klik hier voor de beschrijving van deze Mexico rondreis: Langs cenotes en cabañas.
 
Deze reis aanvragen
Koloniale steden: rondreizen Mexico
Afsluiting met een kokosnoot
Rondreis Mexico: roze flamingo's

Rondreis Mexico fly-drive Mexico Mañana

Je ziet: Playa del Carmen - Isla Holbox - Maya ruines Chichèn Itza - koloniale steden - kleurrijke indianendorpen - jungletempels en watervallen - paradijselijke witte palmstranden
Reisduur 21 dagen, 20 nachten
Reissom € 1629,- per persoon bij 2 personen
Inclusief Karakteristieke overnachtingen, excursies zoals beschreven, 17 dagen eigen huurauto

Met deze drieweekse Mexico rondreis per huurauto reis je heel relaxed door Yucatan en breng je veel tijd door in de bergen en de jungle.

Na een rustig strandbegin op het 'blote voeteneiland' Isla Holbox zie je de oude Mayastad Chichèn Itza. Daarna reis je via het koloniale Izamal naar de Golf van Mexico. Vervolgens trek je de bergen in naar San Cristobal waar je oude indianencultuur ontdekt. Vervolgens zie je in Palenque de jungle met overwoekerde Maya ruines. Je eindigt je reis aan de Cariben waar je uitrust op het strand van Tulum. Klik hier voor de beschrijving van deze rondreis Mexico: Mexico Mañana.
 
Deze reis aanvragen
Kleurrijke taferelen
Witte palmstranden tijdens je Mexico rondreis
Sombrero's: rondreis Mexico

Familie rondreis Mexico Ontdek Mexico met kids

Je ziet: Playa del Carmen - roze flamingo's - Maya ruines Chichèn Itza - koloniale steden - jungletempels en watervallen - Bacalar Blue Lagoon - paradijselijke witte palmstranden
Reisduur 16 dagen, 15 nachten
Reissom € 1164,- per volwassene bij 2 volwassenen
€ 874,- per kind 6 t/m 11 jaar
€ 116,- per kind 0 t/m 5 jaar
Inclusief Karakteristieke overnachtingen, excursies zoals beschreven, 12 dagen eigen huurauto
 
Deze Mexico rondreis is ideaal om de kinderen kennis te laten maken met Latijns Amerika. Mexico spreekt tot de verbeelding: oude Mayasteden, reuzencactussen, witte palmenstranden, sombrero's en tortilla's! Je begint aan het Caribische strand en maakt vervolgens een boottocht naar flamingo's en kaaimannen. Dan slaap je naast een Maya ruïne en hebt er de volgende morgen het rijk zo'n beetje alleen. Na een nacht in Campeche ga je brulapen zoeken bij de jungleruïne van Palenque. Via de Bacalar Blue Lagoon eindigt je Mexico rondreis op het strand bij Tulum. Klik hier voor de beschrijving van de reis: Ontdek Mexico met kids.
 
Deze reis aanvragen
Individueel rondreizen door Mexico
Lokale kinderen ontmoeten

Mexico rondreizen met de bus

Maya cultuur opsnuiven: Chichen Itza

Rondreizen Mexico per comfortabele lijnbus Go Mexico per bus

Je ziet: Maya ruines Chichèn Itza - koloniale steden - kleurrijke indianendorpen - jungletempels en watervallen - levendige bountystranden
Reisduur 16 dagen, 15 nachten
Reissom € 892,- per persoon bij 2 personen
Inclusief Karakteristieke overnachtingen, excursies zoals beschreven, gereserveerde bustickets

Als je twee weken de tijd hebt, is dit een leuke rondreis per bus langs de hoogtepunten van Mexico. Mexico is erg goed te doen per bus. We regelen comfortabele touringcars, je hoeft niet op het verkeer te letten, dus je ziet meer van de omgeving en het drukt minder zwaar op je budget. Dompel je onder in de Maya cultuur van Chichen Itza en Palenque, slenter over koloniale pleintjes en bezoek de Indianen in hun bergdorp bij San Cristobal. Relaxed sluit je af in je hangmat aan het Mexicaanse strand. Kijk hier voor het dag-tot-dag programma van deze 16-daagse Mexico rondreis per bus.
 
Deze reis aanvragen
Rondreizen Mexico per bus
Mexico rondreizen afsluiten aan tropische stranden
Start van je rondreis: Mexico City

Rondreis Mexico per eerste klas lijnbus van Mexico city naar Cancun Maya's en Mariachi's

Je ziet: Mexico City - koloniale steden en cactuslandschappen - fietsen bij een tempelstad - kleurrijke indianendorpen - jungletempels en watervallen - Maya ruines Chichèn Itza - levendige witte palmstranden
Reisduur 20 dagen, 19 nachten
Reissom € 1218,- per persoon bij 2 personen
Inclusief Karakteristieke overnachtingen, excursies zoals beschreven, vervoer per lijn- en shuttlebussen

Deze individuele Mexico rondreis is de beste optie als je van Mexico City naar de Caribische kust wilt. De afstanden zijn behoorlijk, je vervoer tussen de plaatsen is geregeld per comfortabele lijnbus en je hoeft dus niet zelf te rijden. Je start in de hoofdstad, vol historische monumenten en typisch Mexicaanse sfeerbeelden. Door 'Marlboro country' ga je dan naar de bergen van Chiapas, het centrum van de indianencultuur in. Na de jungle-belevenissen bij Palenque reis je langs koloniale steden naar de oude Mayastad Chichèn Itza. Bijkomen doe je aan 't eind met een margarita in de hand op het strand van Playa del Carmen. Klik hier voor de beschrijving van deze Mexico rondreis: Maya's en Mariachi's.
 
Deze reis aanvragen
Cactussen onderweg
Rondreizen Mexico naar Chichen Itza

Rondreis Mexico, Guatemala en Belize: Maya route

Per bus door Mexico rondreizen

Rondreis Mexico, Guatemala en Belize per lijnbus Maya route individueel

Je ziet: Playa del Carmen - Maya ruines Chichèn Itza - koloniale steden - jungletempels en watervallen - kleurrijke indianendorpen - vulkanen en meren - tropisch reggae eiland - levendige witte palmstranden
Reisduur 23 dagen /22 nachten
Reissom € 1415,- per persoon bij 2 personen
Inclusief Karakteristieke overnachtingen, excursies zoals beschreven, vervoer per lijn- en shuttlebussen

Dit is onze complete Maya route rondreis. In ruim drie weken kom je bij de mooiste Maya ruïnes van Latijns Amerika. We zorgen dat je op je rondreis niet tempelmoe wordt en plannen ook relax-dagen en actieve dagen in de natuur in. De drie landen van Latijns Amerika: Mexico, Guatemala en Belize zijn erg verschillend wat je rondreis afwisselend maakt. In Guatemala is het landschap ruiger en de infrastructuur minder ontwikkeld dan in Mexico, de mensen zijn prachtig om te zien. Belize is weer heel anders met z'n mix van Latino en Caribic invloeden. De eilanden voor de kust van Belize liggen in het Barrier Reef, een snorkel- en duikparadijs. Klik  hier voor de beschrijving van deze combinatie rondreis Mexico, Guatemala en Belize Maya route individueel.
 
Deze reis aanvragen
Indrukwekkende jungle tempels
Kleurrijke pousada's tijdens je Mexico rondreis

Individuele Belize rondreis

Blote voeten-eiland

Rondreis Belize per lokale bus Eigenwijs Belize

Je ziet: Belize City - witte stranden en regenwoud - kanoën in een Mayagrot - jungletempels - tropisch reggae eiland
Reisduur 15 dagen /14 nachten
Reissom € 985,- per persoon bij 2 personen
Inclusief Karakteristieke overnachtingen, excursies zoals beschreven

Tijdens deze Belize rondreis reis je op eigen wijze via verschillende busroutes langs de bekendste highlights en het ongerepte binnenland. Ontdek de Creoolse havenstad Belize-City. Reis door naar het langgerekte palmenstrand van Placencia en loop in de voetsporen van de jaguar door jungle van het zuiden. Vervolg je route naar het frontierstadje San Ignacio, waarvandaan je de mysterieuze Barton Cave en Tikal in Guatemala kunt bezoeken. Op Caye Caulker is het motto 'Go Slow' en met een rumpunch in je hand en bungelende benen uit je hangmat eindigt de Belize rondreis hier dan ook helemaal relaxed. Klik hier voor de beschrijving van deze Eigenwijs Belize rondreis.
 
Deze reis aanvragen
Rondreis Mexico langs jungle tempels
Snorkelen en roggen ontdekken: Belize en Mexico rondreizen

bekijk bouwstenen tibet

Heb je nog vragen, aanvullende wensen,
of wil je dat we ook een vlucht regelen bij je Mexico rondreis,
bel of mail ons dan.


Mexico online, een reissite van Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter   Laat je inspireren door onze manier van reizen.