Rondreis Mexico - tempel
Plan jouw reis met hulp van onze reisfanaten

Bouw je eigen Mexico-reis

… en struin door de jungle op zoek naar verborgen Maya tempels. In het land van Maya’s en Azteken, sombrero’s en reuzencactussen maak je kennis met de inheemse bevolking, vaar je door flamingo mangrove en speur je in een dampend woud naar jaguars en luiaards. Slaap in knusse posada’s, koloniale casa’s en hacienda’s. Tortilla’s en tequila’s heb je vast al geproefd. Maar met een hangmat aan de Caribische zee krijg je dat echte ‘mañana gevoel’. Je maakt handig gebruik van onze kennis en reiservaring, maar plant wel zelf je rondreis door Mexico.

Stel je eigen Mexico reis samen

Voor reizigers, door reizigers

Reis door Mexico op je eigen tempo. De leukste plekjes die we kennen, hebben we vast voor je op een rij gezet. Dit in de vorm van ‘bouwstenen’: korte Mexico reizen van een aantal dagen, die je kunt combineren zoals je wilt. Ook hebben wij Guatemala en Belize bouwstenen. Je beleeft steeds opnieuw iets bijzonders terwijl de bijbehorende overnachtingen, excursies en het vervoer al zijn geregeld.

Eerst inspiratie? Kijk dan bij de complete Mexico rondreizen (met Guatemala en Belize) die wij alvast hebben samengesteld.

Ontdek het echte Mexico

Je Mexico rondreis wordt bijzonder. Beklim piramides en bezoek tempels, vaar tussen de flamingo’s of zwem met mantaroggen. Het ene moment sta je nog in de jungle, het andere moment lig je aan een tropisch strand met een cocktail in je hand. Je ontdekt oude tradities in de hooglanden, mensen koken op houtvuurtjes en weven kleurrijke poncho’s met de hand. Ga op foodtour langs taquerias en proef letterlijk van de lokale cultuur. Of ga zelf aan de slag en maak je eigen guacamole met een Mexicaanse mama. Alleen zo kom je dichterbij het echte Mexico. > Meer inspiratie voor je Mexico vakantie.

 

 

 

 

Mexico vakantie - Mariachi

Wij helpen je op weg

Net zo enthousiast als wij? Kyriël en Mara, onze Mexico specialisten, helpen je graag bij het samenstellen van je individuele Mexico rondreis. Ze geven je advies over de slimste route, vluchten of het type huurauto en vertellen je eerlijk wat je kunt verwachten. Over de minder leuke dingen die je soms tegenkomt, zoals een vermoeiende rit, maar ook over bijzondere ervaringen en ontmoetingen.

Vraag gerust vrijblijvend een reisvoorstel aan. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.