belize reis vader en zoon

belize reis manBelize reis?

Een Belize reis combineer je goed met Guatemala en Mexico. Belize is een landje onder Mexico, nog kleiner dan Nederland. Het heeft zonnige eilanden met palmbomen en onverharde straten, een heerlijke afsluiter van je Belize reis. Na een bezoek aan Tikal in Guatemala kun je de grens over naar San Ignacio in Belize. In het omliggende Mountain Pine Forest Reserve ga je de natuur in, voor je je reis eindigt op het eilandje: Caye Caulker (“ki kolker”), een eiland ongeveer zo groot als Schiermonnikoog. Vriendelijke mensen, kleine hotelletjes, duik- en snorkelshops en een lekker sfeertje. Zodra je aankomt staat de lokale bevolking nieuwsgierig op je te wachten. De zandwegen op het eiland worden slechts door voetgangers, fietsers en golfkarretjes gebruikt. Iedereen loopt op blote voeten of op slippers.

Tijdens een Belize reis via Riksja Mexico slaap je zoals de Belizianen en verblijf je net in een eenvoudig houten huisje op palen, op enkele meters van de zee.

belize reis barton caveBouw je eigen Belize reis

Op onze website staan Belize bouwstenen (korte Belize reizen) waarmee je je eigen Belize reis samenstelt of combineert met Mexico. Liever niet puzzelen? Naast bouwstenen hebben we een aantal individuele Mexico, Guatemala en Belize rondreizen, waarbij we de bouwstenen al achter elkaar hebben geplakt.

Heb je een Belize reis uitgekozen maar wil je deze nog aanpassen, dan kan dat. Onze ervaren reisspecialisten helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale Belize reis. Kom je er met je route voor je Belize reis niet helemaal uit? Kijk dan op onze ‘hoe reis je in’ pagina voor meer informatie.