Bouw je Mexico-familiereis

Individuele familiereis Mexico

Met je gezin naar Mexico? Doen! Of je nu met kleine kinderen of tieners reist, Mexico is geschikt voor het hele gezin. Beklim tempelruïnes in de jungle, bak je eigen tortillas in een Mayadorpje en ga kajakken op een helderblauw meer. Mexico heeft veel te bieden: van Caribische stranden en koloniale steden tot de kleurrijke Mayacultuur en een tropisch regenwoud vol wilde dieren.

 

We hebben een aparte website gemaakt voor Mexico-reizen met kinderen: Riksja Family Mexico. Je bezoekt met deze familiereizen de belangrijkste bezienswaardigheden die op relatief korte afstand van elkaar liggen op schiereiland Yucatan. Het is een veilig gebied dat je gemakkelijk als gezin per huurauto kunt verkennen. TUI-Fly vliegt drie keer in de week direct op Cancun, waar jullie reis dan ook begint en eindigt. Het reistempo van onze gezinsreizen ligt wat lager dan bij onze andere reizen en je overnacht in kleinschalige hotels met familiekamers en waar mogelijk een zwembad.

 

Ik, bestemmingsexpert Mara, help je graag bij het samenstellen van je individuele rondreis door Mexico met kinderen. Ik ben zelf met m’n gezin in Mexico geweest en weet hoe het is om ver op reis te gaan met (jonge) kinderen.

We hebben enkele tips voor je op een rijtje gezet. Ook leuk om te lezen: 5 redenen voor Mexico met kinderen

 

 

Mexico combineren met Guatemala en Belize?

Je Mexico-familiereis combineren met het authentieke en minder bezochte Guatemala of Belize? Dat kan! Houd er wel rekening mee dat je door deze combinatie langere reistijden en afstanden krijgt. In deze landen hebben wij geen speciale familiereis of familiekamers. Wel proberen we voor gezinnen kamers naast elkaar te boeken en kunnen we meer rust in de reis inplannen.

 

 

Riksja Family: samen de wereld ontdekken

Naast Mexico bieden we nog een groot aantal kindvriendelijke bestemmingen aan. Deze bestemmingen vind je terug op de website van Riksja Family. Riksja Family bestaat uit een team van reizende ouders én reisfanaten. Zij adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

“Je kinderen laten je met een onbevangen blik naar de wereld kijken. Maar bovenal is contact met de lokale bevolking veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Family