Familiereis Mexico rondreis

Mexico met kinderen

Mexico met kinderen / tieners

Familiereis Mexico met kinderen (geschikt voor kinderen van 0 – 16 jaar)

Mexico is een leuke vakantiebestemming voor jong en oud. Oude Mayasteden, gezellige pleintjes en tropische stranden geven je het echte Mexico gevoel. Een boottocht naar flamingo’s, per paard en wagen door een koloniaal stadje, wild spotten in de jungle en een hangmat op witte palmenstranden, dat spreekt niet alleen ouders aan.

Mexico is een kindvriendelijke bestemming waar je makkelijk en veilig per huurauto rond kunt reizen. TUI-Fly vliegt drie keer in de week direct op Cancun, waar je je familiereizen dan ook beginnen en eindigen. Het reistempo ligt wat lager dan bij onze andere reizen en je verblijft in kleinschalige hotels met familiekamers en waar mogelijk een zwembad.

Wil je met je kinderen een “verre” reis maken waarbij je niet alleen strand maar ook een forse dosis cultuur opsnuift? Geen reis van de plank maar een individuele autoreis speciaal voor families? Een reis waarbij je veel ziet, maar wel op een kindvriendelijke manier rondreist en verblijft, en met voldoende tijd om bij te komen van de Nederlandse beslommeringen? Neem dan eens een kijkje op onze Mexico Kids website voor onze bouwstenen en rondreizen.

Verstuur je reisplan