chichen itza reis mexico

chichen itza reis mexicoJe eigen Mexico reis samenstellen

Bij Riksja Mexico heb je de mogelijkheid om zelf een individuele Mexico reis samen te stellen of om Mexico te combineren met reizen in de buurlanden Guatemala en of Belize. Wij hebben zelf veel door Mexico, Guatemala en Belize gereisd en weten precies welke plekken leuk zijn om te bezoeken en laten dit terugkomen in onze bouwstenen.

We raden aan om je eerst te oriënteren op basis van onze bouwstenen. Bouwstenen zijn korte programma’s van 2 tot 5 dagen door het hele land. Er is een pagina met auto-bouwstenen, met name gericht op een Yucatan vakantie en een pagina met bouwstenen op de Maya route, per lijnbus. Door zelf te kiezen welke van deze bouwstenen je achtereenvolgens wilt doen, maak je eenvoudig je eigen Mexico reis, of reis door Mexico, Guatemala en Belize.

 

watervallen-mexico-reis-familieWil je wat meer inspiratie of zien welke routes wij zelf gebruiken dan kun je gebruik maken van onze individuele rondreizen. Deze geven een goed beeld van de meest logische routes. Is een rondreis bijna naar wens maar wil je net even een nachtje langer op de ene plek of een bouwsteen toevoegen? Geen probleem, ook onze rondreizen kunnen we voor je aanpassen.

Onze ervaren Mexico reisspecialisten helpen je vervolgens graag telefonisch verder. Het is ook mogelijk om een aanvraag te doen via het vrijblijvende aanvraagformulier of stuur ons een e-mail met je wensen en contactgegevens. Wij gaan dan voor je aan de slag om een reis samen te stellen toegespitst op jouw ideeën.

 

 

Ga naar de Riksja Mexico  hoofdpagina,
of open hier het overzicht van Mexico bouwstenen en Mexico rondreizen

Riksja Mexico wenst je veel plezier met het samenstellen van jouw ideale Mexico reis.