Riksja Mexico team

Riksja Mexico contactinformatie

Heb je hulp nodig bij het samen van je reis door Mexico? Heb je speciale wensen? Of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of stuur een e-mail naar info@mexicoonline.nl. Wanneer je hier ook je telefoonnummer vermeldt, kan onze reisspecialist persoonlijk jouw wensen en vragen met je doornemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Coronavirus

We zijn ons bewust van het coronavirus. Uiteraard staat voor ons de veiligheid van jou als reiziger voorop. Daarom staan we als reisorganisatie in nauw contact met het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het RIVM, de ANVR en onze lokale partners wereldwijd en volgen we de situatie op de voet voor Mexico. Op dit moment is Mexico goed te bereizen en verwachten wij geen problemen voor jouw reis. Mocht je meer informatie willen rondom het coronavirus dan kun je terecht op www.riksjatravel.nl/coronavirus of bellen met je reisspecialist.

Reis aanvragen:

Als je een reis wilt aanvragen, kun je de gewenste bouwstenen of rondreis aanmaken in Mijn reisplan.

Nieuwsbrief:

Wil je op de hoogte blijven van onze reisnieuwtjes, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Noodnummers:

Als je tijdens je reis te maken krijgt met een calamiteit, neem dan contact op met de alarmcentrale van je verzekeringsmaatschappij. Wanneer je een reisverzekering via ons met Unigarant hebt afgesloten is dit de ANWB-Alarmcentrale, vanuit het buitenland te bereiken op telefoonnummer: +31-70 314 14 14 (vanuit Nederland; 088 – 269 28 88).

In het geval van een calamiteit van grotere omvang (bijvoorbeeld een natuurramp) kun je bellen met de alarmcentrale van SOS International op noodnummer +31 (0) 020-651 51 51 voor directe hulpverlening.

Vragen ter plekke?

Heb je tijdens je reis vragen of hulp nodig, maar is het echt een calamiteit? Je kunt bijvoorbeeld de chauffeur van je transfer niet vinden in de aankomsthal of je weet niet wanneer je opgehaald wordt van je hotel? Geen nood, onze lokale partner is 24 uur bereikbaar. De contactgegevens vind je in je boekingsbescheiden die je van ons hebt ontvangen. In veel gevallen werkt dit directe contact beter, omdat de lijntjes korter zijn en wij geen tussenschakel in het contact zijn. Mocht het zo zijn dat je wel onze hulp nodig hebt? Dan zijn we tijdens kantoortijden te bereiken op 071- 516 20 24 . Riksja Mexico is onderdeel van Riksja Travel. Wanneer je ons buiten kantoortijden dringend nodig hebt, kun je bellen naar het noodnummer van Riksja Travel: 06-346 573 45 (vanuit het buitenland: +31 6 346 573 45). Heb je vragen over je reisvoorstel, dan kun je ons natuurlijk altijd tijdens kantooruren bellen op: 071 – 516 20 24 of een mailtje sturen naar info@mexicoonline.nl

Kantooradres:

Riksja Mexico
Pompoenweg 9
2321 DK Leiden
Tel.: +31 (0)71- 516 20 24

KvK- en BTW nummer:

KvK- en BTW-nummer: We zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Leiden, KvK nummer: 27345112. Bij de belastingdienst zijn we geregistreerd als ondernemer voor de omzetbelasting, BTW-nummer: NL820824227B01.

Liever bellen?

Onze reisspecialisten staan voor je klaar om je te helpen.

Maandag t/m vrijdag van 09:00-17:30 uur
Zaterdag van 10:00-17:00*

*een beperkt aantal Riksja-reisspecialisten is aanwezig

Plan online een belafspraak in met onze reisspecialisten

Social Media:

Laat je inspireren door Riksja Travel

icon facebook icon youtube