Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

Menu Menu
 • 0
  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Hier vind je een overzicht van je gekozen bouwstenen

  Mexico combineren met Guatemala en Belize

  Bouwstenen op de Maya route per shuttle- en lijnbus

  De Maya route is een van de populairste reisroutes van een rondreis Midden Amerika. Ontdek imposante Mayaruïnes, koloniale steden en watervallen in het regenwoud naast witte palmenstranden. Op de Maya route door Guatemala en Belize struin je indianenmarkten af en snorkel je tussen koraalriffen.

  Onderstaand vind je onze Maya route bouwstenen in Mexico, Guatemala en Belize. Je reist per shuttle- en 1e-klas lijnbus die je efficiënt tussen de plaatsen vervoeren. De zitplaatsen boeken wij van te voren voor je. Je slaapt in hotels die passen bij de sfeer van waar je bent; knusse posada’s, koloniale casa’s en originele haciënda’s. Heb je vragen, neem dan gerust contact op.

  Liever een complete rondreis? Kijk dan bij onze individuele rondreizen Mexico, Guatemala en Belize. Hier hebben wij al combinaties van bouwstenen gemaakt die wij goed bij elkaar vinden passen. We bieden ook Mexico bouwstenen met huurauto aan, voor wie alleen in Mexico blijft.

  Kies een regio

  1 Mexico bouwstenen per lijnbus

  Korte Mexico reizen

  Meestal begint en eindigt je Maya route reis in het kleurrijke Mexico. Mariachi’s zingen op de witte stranden en in de koloniale steden lijkt het leven stil te zijn blijven staan. Struin bij door de jungle met brulapen op zoek naar Maya ruïnes. San Cristobal is het centrum van de indianencultuur en een goede plek om op een van de kleurrijke markten een souvenir te kopen voordat je de grens oversteekt naar Guatemala.

  2 Guatemala bouwstenen per shuttlebus

  Korte Guatemala reizen

  Vervolg de Maya route in Guatemala waar eeuwenoude tempels en kleurrijke markten je een kijkje geven in vervlogen tijden. In Guatemala vind je een nog levende Indigena cultuur, waar indiaanse vrouwen op de markt hun inkopen doen en offers van bloemen en wierook brengen aan hun goden. Wandel langs vulkanen en meren en ontdek Maya ruïnes verborgen in de jungle, waar brulapen en neusbeertjes de dienst uitmaken.

  3 Belize bouwstenen per lokale bus

  Korte Belize reizen

  In Belize vind je een Caribisch tintje met rastabewoners en sneeuwwitte stranden. Hier is het vooral tijd voor snorkelen en luieren in je hangmat. Verken de onderwaterwereld  tussen de koraaleilanden op één van ‘s werelds grootste riffen. In het binnenland ligt een dampend woud waar je kunt speuren naar jaguars en luiaards. Naast afwisselende natuur vind je hier ook oude Maya ruïnes, voor het geval je er geen genoeg van kan krijgen.