Mexico combineren met Guatemala en Belize

Bouwstenen op de Maya route per shuttle- en lijnbus

Reizigers die hun Mexico reis willen verdiepen met een ervaring in een authentiek en minder bezocht land, combineren Mexico makkelijk door de Mayaroute te volgen naar Guatemala en Belize. Imposante Mayaruïnes, koloniale steden, watervallen in het regenwoud en snorkelen in koraalriffen. Je slaapt in hotels die passen bij de sfeer van waar je bent; knusse posada’s, koloniale casa’s en haciënda’s. Heb je vragen, neem dan gerust contact op.

Liever een complete rondreis? Kijk dan bij onze individuele rondreizen Mexico, Guatemala en Belize. Hier hebben wij combinaties van bouwstenen gemaakt die wij goed bij elkaar vinden passen.

Kies een regio

1 Guatemala bouwstenen per shuttlebus

Korte Guatemala reizen

Vervolg de Maya route in Guatemala waar eeuwenoude tempels en kleurrijke markten je een kijkje geven in vervlogen tijden. In Guatemala vind je een nog levende Indigena cultuur waar indiaanse vrouwen op de markt hun inkopen doen en offers van bloemen en wierook brengen aan hun goden. Wandel langs vulkanen en meren en ontdek Maya ruïnes verborgen in de jungle, waar brulapen en neusbeertjes de dienst uitmaken. Je reist per vooraf geboekte 1e-klas lijnbus en shuttlebus omdat je huurauto de grens niet over mag.

2 Belize bouwstenen per lokale bus

Korte Belize reizen

In Belize vind je een Caribisch tintje met rastabewoners en parelwitte stranden. Tijd voor snorkelen en luieren in je hangmat. Verken de onderwaterwereld  tussen de koraaleilanden op één van ’s werelds grootste riffen. In het binnenland ligt een dampend woud waar je speurt naar jaguars en luiaards. Naast afwisselende natuur vind je hier ook oude Maya ruïnes, voor het geval je er geen genoeg van krijgt. Je reist per transfers, lijn- en shuttlebus omdat je huurauto de grens niet over mag.