Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Belize reizen: bouwstenen

   Individuele korte Belize reizen

   Onderstaand vind je onze Belize bouwstenen. Dit zijn korte individuele Belize reizen van enkele dagen. Door bouwstenen te combineren stel je je eigen individuele Belize reis samen. Onze Belize bouwstenen kun je goed combineren met onze bouwstenen in Guatemala en Mexico.

   Liever niet zelf puzzelen? Kijk dan bij onze individuele rondreizen Mexico, Guatemala en Belize. Hier hebben wij al afwisselende combinaties van bouwstenen gemaakt die we goed bij elkaar vinden passen. In sommige periodes kunnen de prijzen afwijken, zoals rond Pasen, Kerst en in juli en augustus. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op; onze reisspecialisten helpen je graag verder.

   Kies je favoriete Mexico bouwstenen
   Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
   Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

   Easy Going Belize City

   Reisschema: Belize City
   Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
   Reissom: € 122,- p.p. bij 2 personen

   Vlieg je direct naar Belize, dan start je je Belize reis in Belize City. De eerste overnachting regelen wij alvast voor je. We hebben een comfortabel hotel gevonden met persoonlijke service. Qua locatie ideaal; vlakbij de aanlegsteiger van boten naar de eilandjes voor de kust.

   Wanneer je vlucht vroeg aankomt dan kun je er ook voor kiezen om je Belize reis te beginnen op het tropische Caye Caulker (zie hieronder).
   verder lezen

   Voeg deze bouwsteen toe aan je Mexico reis!

   Rustig aan op het reggae eiland

   Reisschema: Caye Caulker
   Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
   Reissom: € 199,- p.p. bij 2 personen

   Belize is bekend om tropische eilanden en kleurrijke onderwaterwereld. Caye Caulker is zo een eiland met kokospalmen en onverharde straten, waar iedereen op blote voeten loopt. Voor de deur ligt het op één na grootste koraalrif ter wereld, dus vergeet je snorkel of duikbril niet. 

   Alles is te voet bereikbaar, de duik- en snorkelshops, leuke restaurantjes en het plaatselijke voetbalveld, waar Belizianen je uitnodigen om een wedstrijdje te spelen. Hier kom je voor snorkelen of duiken en een laid back Caribisch sfeertje.
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Rustig aan op het reggae eiland
   Rustig aan op het reggae eiland - comfort hotel
   x
   +

   Sailing the cayes

   Reisschema: Rendevous Caye en Ragga Caye
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 499,- p.p. bij 2 personen
   Startdagen: dinsdag of vrijdag

   Droom je ervan om te zeilen door de Carribean? Vaar dan op een kleine eenmaster in drie dagen van het reggae eiland Caye Caulker naar het onbewoonde Ragga Caye. Onderweg wordt er gesnorkeld en gevist in het azuurblauwe water. 

   Je overnacht niet op de boot, maar in tentjes op onbewoonde eilandjes. Zodra je je ogen open doet, zie je het witte zand en rol je de zee in. Je bent de hele dag op het water en ’s avonds bij het kampvuur wissel je verhalen uit met de andere reizigers. Dit is geen luxe zeilcruise, maar een onvergetelijke, gezellige boottocht over de Caribische zee, tijdens je Belize rondreis.
   verder lezen

   Jaguarwoud en Garifunastrand

   Reisschema: Placencia - Cockscomb Basin Jaguar Reservaat
   Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
   Reissom: € 328,- p.p. bij 2 personen
   Vervoer: per lijnbus

   Het eilandleven van Belize is erg relaxed, maar Placencia heeft meer dan alleen een wit palmenstrand. Achter het schiereiland liggen uitgestrekte natuurgebieden waar veel wildlife is. Je gaat een volle dag met een gids op pad in het jaguarreservaat in je Belize reis. 

   De jaguar leeft hier wel maar omdat hij alleen ’s nachts jaagt, is de kans dat je hem ziet vrij klein. Wel zie je miereneters, tropische vogels, brul-apen en kat-achtigen, zoals de ocelot. ’s Avonds verblijf je in het dorpje Placencia, waar de lokale Garifuña bevolking de restaurantjes, barretjes en kleinschalige hotels runt.
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Jaguarwoud en Garifunastrand
   Monkey River Tour
   x
   +

   Mountains en rivers

   Reisschema: San Ignacio - Mountain Pine Forest Reserve
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 299,- p.p. bij 2 personen
   Vervoer: per lijnbus

   San Ignacio is een kleine plaats, midden in het subtropische woud Mountain Pine Forest Reserve. Wij vinden het hier bijzonder omdat de wandelingen er zo divers zijn. Je loopt door de jungle naar watervallen en enorme stekelige ceiba bomen leiden je naar Mayaruines.

   Met een kano vaar je over de Barton Creek rivier. Onderweg kun je verschillende vogels en apensoorten spotten, maar de eindbestemming is een mysterieuze grot, waar botten en andere Maya relikwieën zijn gevonden.
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Mountains en rivers
   Actun Tunichil Muknal tour
   Dagtocht Caracol
   x
   +
   1
   van
   5
   x