maya ruine chichen itza mexico

klm kist luchthaven

Je vliegticket Mexico (Guatemala/Belize)

Een vliegticket Mexico op maat

Naast het op maat maken van jouw Mexico reis, kan Riksja Mexico ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (Mexico bouwstenen of een Mexico rondreis).

óf: zelf je vliegticket Mexico zoeken en boeken

Je kunt ook zelf je Mexico vlucht boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens en je wensen of vraag een Mexico rondreis aan. Onze Riksja Mexico reisspecialisten helpen je dan verder met het samenstellen van een reisplan dat past bij de geboekte vlucht.

 

Vliegtarieven Mexico

klm logo vliegtickets Laagseizoen vanaf €549,- p.p. Economy Route Werelddeal: Amsterdam - Cancun
Hoogseizoen vanaf €1130,- p.p. Economy Overstap Atlanta
Laagseizoen vanaf €op aanvraag,- p.p. Economy Route Amsterdam - Cancun
Hoogseizoen vanaf €op aanvraag,- p.p. Economy Overstap Mexico City
Laagseizoen vanaf €789,- p.p. Economy Route Amsterdam - Cancun
Hoogseizoen vanaf €1099,- p.p. Economy Overstap Geen, stopover Havana
continental united airlines Laagseizoen vanaf €689,- p.p. Economy Route Amsterdam - Cancun
Hoogseizoen vanaf €799,- p.p. Economy Overstap Houston of New York
continental united airlines Laagseizoen vanaf €815,- p.p. Economy Route Brussel - Cancun
Hoogseizoen vanaf €948,- p.p. Economy Overstap Houston of New York
continental united airlines Laagseizoen vanaf €799,- p.p. Economy Route Amsterdam - Guatemala City
Hoogseizoen vanaf €889,- p.p. Economy Overstap Houston of New York

Laagseizoen: half augustus-half december, eind december-eind juni
Hoogseizoen: eind juni-half augustus, kerstperiode

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Mexico).

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Mexico vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Vliegen via of naar Amerika

Als je reist naar of via de USA dien je voor vertrek een zogenaamde “visa waiver” in te vullen op de volgende website:https://esta.cbp.dhs.gov. Het invullen duurt ca. een kwartiertje en wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Het is erg belangrijk want zonder een goedgekeurde visa waiver kun je geweigerd worden op je vlucht(en). Je krijgt via deze site ook een melding als het allemaal akkoord is. Met ingang van 8 september 2010 zal de Amerikaanse overheid het bedrag van 14 USD in rekening brengen voor het aanvragen van ESTA-reistoestemming.

Binnenlandse vluchten, vluchten binnen Midden Amerika

Ook kunnen we vluchten binnen Mexico (met Aeromexico) of vluchten tussen Mexico, Guatemala en Belize voor je boeken. Soms zijn die goedkoper als je ze samen met het internationale ticket of als zogenaamde airpass reserveert. Wij proberen binnenlandse vluchten altijd zo goed mogelijk te laten aansluiten op een internationale vlucht. Waar mogelijk kunnen we ook vluchten van budgetmaatschappijen reserveren, hetgeen uiteraard prijsvoordeel oplevert.

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Mexico.

 

Ga naar de Mexico online hoofdpagina
of open hier het overzicht van Mexico bouwstenen en Mexico rondreizen